Spring til indhold

Tips til at finde et godt kontorfælleskab

  • af

Det kan være svært at finde et kontorfælleskab, hvor du føler, at du er hjemme. Når det kommer til kontorleje, er det oftere lettere for mange, for på mange måder er det bare ligesom dit eget værelse. Et kontorfælleskab er anderledes, da du er ude blandt andre mennesker og det kan være hårdt at skulle vænne sig til.

Derfor har vi her samlet nogle gode råd til, hvordan du finder et godt kontorfælleskab. Det gælder for alle byer, men vi havde især Aalborg og Aarhus i tankerne, da vi skrev indlægget. Du kan også godt bruge rådene, selvom du fandt indlægget, fordi du søgte efter kontor til leje. Det er mange af de samme punkter, som er relevante for dig.

Du skal tænke over følgende punkter:

  • Hvad vil jeg gerne have ud af et kontorfælleskab?
  • Hvem gad jeg godt netværke med?
  • Hvad kan jeg bidrage med?

Det er godt at spørge sig selv, hvad man kan bidrage med, fordi vi har en tendens til at altid at fokusere på, hvad andre kan gøre for os. Her er det en god idé at vende den om og tænke på, hvad vi kan hjælpe andre med. Det er ofte en af de letteste måder til at få kunder, hvis du gerne vil hjælpe andre mennesker. I starten kan du gøre noget gratis, men du kan sagtens få penge samtidig med, at du hjælper andre. For andre ved godt, at du også skal leve af at hjælpe dem.

Har du brug for hjælp omkring økonomien i forhold til leje af kontorlokaler, flytning mm, så tag din revisor med på råd.

Hvordan passer du ind?

Det er en god idé at se på flere steder, når du skal vælge det helt rigtige kontorfælleskab. På den måde er det mere sandsynligt, at du vælger et kontorfælleskab, som passer perfekt til dig.

Eneste regel er, at du hellere ikke må bruge for lang tid på det. Generelt bør du kunne vælge et kontor inden for 3-5 forretningsdage. For du har vigtigere ting at bruge din tid på end at kigge efter et kontor. Men det er vigtigt, så selvfølgelig skal du bruge noget tid på det.

Kan du forbedre et kontorfælleskab?

Nogle gange er det bedste kontorfælleskab det, som du kan se potentielle i. Det er muligt, at der ikke sker begivenheder og arrangementer endnu. Men det kan du så få lov at stå for. Nogle gange kan det være bedre at vælge et sted, hvor der ikke sker noget endnu.

Uanset, hvad du leder efter, er det muligt at finde et kontorfælleskab til en billig god pris. Det er også grunden til, at de fleste vælger at sidde på et kontorfælleskab i forhold til at være på et hjemmekontor. Et hjemmekontor er et godt supplement, men det bør ikke være her, at du bruger alt din tid. Det er sundt at komme ud blandt andre mennesker og firmaer.

Det er også en af de letteste metoder til at få flere kunder på, da mennesker bedst kan lide at handle med nogen, som de har tillid til.

Se eventuelt mere om erhvervslokaler / erhvervslejemål i Aalborg hos Escot.

Skriv et svar