Spring til indhold

Containerleje til privat giver flere fordele

 • af

Containerleje er noget, der flittigt benyttes af virksomheder såvel som for private, og det er er der en ganske god grund til. Denne grund er, at det gør en hel del processer meget enklere, mens det med containerleje i forskellige situationer vil være muligt at spare en masse tid. Med en container får du pludseligt nogle ekstra kvadratmeter at benytte, hvilket kan være gavnligt i forbindelse med flytning, ombygning, renovering eller lignende.

Jamen kan jeg så ikke bare leje nogle lokaler, stille mine ting hos mine naboer, venner, familie eller lignende? Dette må du nok spørge dig selv om, men det er ikke altid, at det er en mulighed, mens det også sjældent er en optimal løsning. Derimod vil du med containerleje altid bestemme, hvornår tingene fra containeren skal benyttes, samt hvor længe de skal være placeret der. Ydermere er det også let og enkelt at flytte forskellige ejendele, møbler og lignende i en container. Der findes sågar også specifikke containere til forskellige opgaver, hvor en del af dem dog egner sig bedst til erhverv:

 • Kølecontainer
 • Frysecontainer
 • Fyrværkericontainer
 • Sidedørscontainer
 • Lagercontainer
 • Skibscontainer
 • 10 fod container
 • 40 fod container

Levering af containere

Logistikken under din flytning forenkles med containerleje

Uanset om du skal flytte til og/eller fra Aarhus, Aalborg, Hjørring, Odense, Esbjerg, Kolding eller en anden dansk by, vil du vide, at der er meget at holde styr på i forbindelse med en flytning. Der er dog nogle forskellige knapper, du kan skrue på for at gøre flytningen lettere for dig. Det kan eksempelvis være:

 1. Hvordan dine ejendele fragtes fra A til B
 2. Hvor dine ejendele skal placeres, såfremt I ikke kan rykke ind i den nye bolig, inden I skal være ude af den gamle

Det er to problemstillinger, som rigtig mange støder på i forbindelse med flytning. Men hvordan bliver de løst bedst muligt? Ved at leje en container kan du faktisk slå to fluer med et enkelt smæk, da du kan pakke dine ejendele i containeren i netop det tempo, du ønsker. Derefter kan du få flyttet containeren til din nye bopæl, hvorefter du kan pakke ud i dit helt eget tempo.

Imellem disse to trin er det faktisk muligt at løse den anden problemstilling, som er nævnt ovenfor. Du kan nemlig leje containeren, så længe du har behov for, hvormed du altså kan opmagasinere dine ting i denne, hvormed anden problemstilling også er løst.

http://vaerktoejogmaskiner.simplesite.com/424554486

Hvor skal vi placere alle vores ejendele under ombygning?

Hvis I skal bygge om i boligen, kan der være problemstillinger i forhold til, hvor jeres ejendele skal placeres. Det er måske ikke muligt at opmagasinere alle ejendele, møbler mv. i sin garage, da bilen og de ting, der allerede er i garagen, naturligvis stadig skal være der. Det kan også tage tid at flytte tingene til et sekundært sted. Her kan du også leje en container, som kan stå lige ved din bolig, hvormed du ikke skal bekymre dig, om de generer naboen, familien eller vennerne.

Skriv et svar