Spring til indhold

Flyttefirma

  • af

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal hyre et flyttefirma til din næste flytning? I denne artikel vil vi se nærmere på fordele og ulemper ved at købe sig fra hjælp til flytningen, så du kan blive klædt bedre på til at træffe det bedste valg for dig og din familie.

Der er ikke nogen bedre følelse end at have fundet sin drømmebolig og stå over for at skulle flytte ind i den. Det er den fedeste oplevelse, og du er uden tvivl enormt spændt på at skulle flytte ind.

Men er det bedst at bestikke vennerne med pizza og øl for at få klaret flytningen, eller et det bedre at gå ud og bruge penge på et firma med professionelle flyttemænd?

https://www.flyttebox.dk/

Flyttefirma eller hjælp fra vennerne?

Det er vigtigt, at du tænker hele flytteprocessen igennem, før du tager et valg. Det er for eksempel værd at tænke over, om der er nogle af dine venner, der har en stor nok bil til at kunne klare at flytte dine store møbler.

Hvis det ikke er tilfældet, så skal du selv ud at leje sådan en stor bil eller varevogn, og det kan også sagtens løbe op. Der er mange skjulte gebyrer forbundet med at leje bil, så det er vigtigt, at du læser det med småt også.

Derudover skal du gøre dig klart, hvor mange ting du har, og dermed prøve at regne ud, hvor længe det vil tage at flytte det hele samt at pakke det fornuftigt i bilen.

Hvordan vil du beskytte dine ting?

Det er også værd at tænke over, hvordan du vil beskytte dine ting? Flyttemænd fra et rigtigt flyttefirma har nogle gode processer til at passe på dine møbler, når de flytter for dig. Det betyder blandt andet, at de pakker dine møbler ind i beskyttende tæpper og spænder dem ligeledes fast til flyttevognen, så de ikke ryster rundt, hvilket er yderligere sikkerhed.

Derudover vil et flyttefirma også tit have en forsikring, der yderligere sikrer alle dine personlige genstande mod skade på selve transporten.

Hvis du og dine venner ikke ved meget om, hvordan man beskyttet møbler og flyttekasser under transporten, kan det godt ende med at gå galt.

Er der noget bedre, du kan bruge din tid på?

Slutteligt er det også vigtigt at overveje, om der er noget bedre, du kunne bruge din tid på. Det kan være, at du ved med dig selv, at flytningen virkelig vil trække tænder ud på dig og gøre dig udmattet.

Hvis du eksempelvis har mindre børn og har brugt lang tid på at pakke jeres gamle hjem ned, så kan det godt være en god idé at få et flyttefirma til at hjælpe med flytningen, så du kan bruge tid sammen med dine børn i en ellers presset periode i flytningens tegn.

Det kan sagtens lade sig gøre at finde et godt firma til en god pris, når du skal flytte, så der er ikke nogen undskyldninger for at få flyttemænd til at hjælpe.

Flytter du i et stort hus og vil du udleje et værelse eller en større del af huset, kan du blive klogere omkring økonomien her.

Skriv et svar