Spring til indhold

Opbevaring

Der er ingen grund til at have sit ferietøj liggende derhjemme. I stedet bør du finde et opbevaringsrum til opbevaring af alt ferietøj og alle genstande, som du kun benytter på din ferie.

Du kan opdele ferietøj og feriegenstande på følgende måde:

  • Alt tøj du kun benytter på ferie.
  • Alle genstande som er ferierelateret, opladere til USA, Asien, Australien.
  • Alt til din badeferie. Badetøj, badedyr osv.
  • Alt som du kun benytter på din ferie. Det kunne også sagtens være elektronik som en gps eller en gammel tablet.

Mange tror fejlagtigt, at de skal gemme alt deres ferietøj derhjemme, fordi de er bange for ikke at have det næste gang, de skal benytte det. Men hvis du sørger for at opbevare det korrekt, så er det faktisk lettere at finde ud af, hvor du har det henne, når du skal benytte det.

Det er grunden til, at du ofte ikke kan huske, hvor du har lagt badedyret, som I købte på sidste bilferie til Italien.

Benyt et system

På den måde sparer du faktisk en masse penge, når du altid ved, hvor du har dit sommertøj henne. Eller alt andet der skal med på din sommerferie. Du tager bare derhen, hvor du har opmagasinering af alt til din sommerferie. Nu tager du de kasser ud med den rigtige label.

Ofte vil det være opdelt i sommer og vinter. Men vi vil også vælge at have en label, som hedder ferie. Gerne opdelt i ferie til vinter og ferie til sommer. For du kan også tage på skiferie og her er det nogle andre genstande og noget andet tøj, du skal huske at tage med.

Når vi vælger at opdele alt på denne måde, skyldes det, at når det bliver sommer, skal du have dit sommertøj på, men du har næppe brug for at finde dit badedyr. Så det er relevant at opdele alt i kategorier, så du på den måde hurtigt kan finde frem til det, når du skal benytte det.

Spar penge ved opbevaring

På den måde sparer du mange penge ved hjælp af opbevaring, for du behøver ikke hele tiden købe nye ting, fordi du ved, hvor alt er henne. Med god opbevaring vil du også opleve, at dine ting ikke lugter. Det er en af de største årsager til, at vi ikke anbefaler, at du gemmer tøj på dit loft eller i din kælder.

Her er det langt bedre at benytte et opbevaringsrum til det. I dag kan du få denne slags rum til en billig pris, så det er en rigtig god løsning.

Det gør, at du kan bruge alt dit ferieudstyr i langt længere tid, end du ellers ville gøre. For normalt smider vi en masse ud efter en ferie, da vi ikke kan se en idé i at gemme det. Men når vi skal på ferie igen, finder vi det hele frem, så vi kører på en måde rundt i en dårlig ring af omkostninger. Du kommer til at spare mange penge på denne måde.

Opbevaring i haven

Et haveskur giver altid god opbevaringsplads i haven, men der findes også flere andre mindre løsninger som kan hjælpe med opbevaring i haven. Det kan eksempelvis være hyndebokse som udover hynder til havestolene også er velegnede som opbevaring af børnenes legetøj mm.

Se mere om haven og opbevaring på siderne her


http://www.danskegronnearealer.dk/

http://www.cirkelhaverne.dk/

http://gartnerolsen.dk/

http://www.moelenberg.dk/


http://hadstenhavekreds.dk/

http://www.danskpelargoniaselskab.dk/

http://www.nje-planteservice.dk/

http://www.mb-skovservice.dk/