Spring til indhold

Trailerleje

  • af

Mangler du plads i bilen til flytning, afhentning af varer eller lignende? Og har du ikke en trailer selv, og får du sjældent brug for en trailer? Så er leje af trailer lige noget for dig, da du kan leje traileren til netop det, du har behov for, mens du samtidigt kun har den i den periode, du skal bruge den. Trailerudlejning kræver dog, at du er opmærksom på forskellige parametre såsom:

  • Lejeperiode
  • Forsikring
  • Lovkrav
  • Valg af trailer

Det er de mest gængse parametre at være opmærksom på, når du skal leje en trailer. Forsikringen på den lejede flyttetrailer er som sådan ikke et lovkrav i skrivende stund, men det anbefales kraftigt, at du sørger for at have forsikring ved trailerleje. Kommer du til at gøre skade på traileren eller andet, mens du har traileren på, kan det komme til at koste dig flere tusinde kroner, såfremt du ikke har en forsikring.

http://revision.bloggersdelight.dk/2018/02/17/16/

Hvordan findes den rette trailer til trailerudlejning

Når du skal finde en trailer til trailerleje, er der flere forskellige ting, du skal være opmærksom på, hvilket først og fremmest vil være dine begrænsninger, som vil bestå i nedenstående punkter:

  1. Traileren må ikke veje mere end 750 kg i sig selv
  2. Du må ikke køre med en bil, gods og trailer, der vejer mere end 3500 kg samlet
  3. Bilen må ikke trække mere, end den er lavet til

De øverste er deciderede lovkrav, som du skal overholde, hvis du har et almindeligt B kørekort. Har du et trailerkørekort (B/E) kørekort, må du køre med en totalvægt på 7000 kg, hvor trailerens vægt i sig selv dog ikke må overstige 3500 kg. Det nederste punkt er bilens kapacitet, og det vil slide unødvendigt meget, hvis den mængde, bilen normalt må trække, overskrides.

Derudover er det også vigtigt, at du afstemmer valget af trailerudlejning med det, du skal bruge traileren til. Skal den benyttes til at fragte større ting, kan det være en fordel at vælge en større trailer. Er tingene måske ikke så store og tunge, er det ikke nødvendigt med en større trailer. Trailerens lastevægt må heller ikke overstiges.

https://spark.adobe.com/page/DmNn19Z6Fjyhi/

Hvor lang tid kan jeg leje traileren?

Trailerudlejning er billigt for dig, men det er vigtigt, at du ikke leverer traileren tilbage senere, end det er aftalt, da det vil lede til ekstra omkostninger. Hvor lang tid lejeperioden kan strække sig over, afhænger meget af, hvor du vælger at leje din trailer. Det vil naturligvis komme til at koste mere, jo længere tid du skal leje traileren. De forskellige udlejningsfirmaer har forskellige tilbud, men det er oftest noget, der kan aftales med udlejningsfirmaet.

Det er derfor også vigtigt, at du inden lejemålet, uanset om det er i Aarhus, Aalborg, Kolding, Hjørring, Esbjerg og Odense, har et begreb om, hvor lang tid du skal bruge traileren. Når du har det, vil det være en del lettere for dig at få lavet en aftale, mens udlejningsfirmaet derudfra kan give dig et tilbud.

https://forskudsopgorelse.wordpress.com/

Skriv et svar