Spring til indhold

Lej en boxrum og drop bekymringerne om pladsmangel

 • af

Mulighederne for at leje ekstra opbevaringsplads er mange. Hvad enten du leder efter et stort lagerrum eller et mindre boxrum, kan du helt sikkert finder noget, der passer til dig. Det er slet ikke besværligt, og du ved, at dine ejendele bliver opbevaret et trygt sted og under gode forhold. Blandt andet kan du, når du lejer et rum, kigge efter:

 • Tyverisikring
 • Temperaturstyring
 • Af- og pålæsningsmuligheder
 • Adgangsforhold

På den måde er du sikker på at finde et sted, der lever op til dine krav. Du behøver nemlig ikke at gå på kompromis med hverken sikkerhed, gode adgangsforhold eller muligheden for at opbevare dine ejendele et tørt og varmt sted, når du skal bruge et opbevaringsrum.

Depotrum til leje – uden binding og kort opsigelsesfrist

Depotrum er en enkel og nem måde at løse udfordringerne med manglende opbevaringsplads på. Nogle mennesker har brug for længere tids opbevaring, imens andre akut får behov for den ekstra plads. Problemer med pladsmangel kan skyldes:

 • Flytning til noget mindre eller på grund af ventetid før overtagelsen af den nye bolig
 • Ombygning eller renovering af hjemmet
 • Længere rejser

Uanset om dit behov pludselig opstår ud af det blå eller er et længerevarende problem som ved ombygning af boligen, er det muligt nemt og hurtigt at leje et depotrum (
https://www.boxit.dk/depotrum ). De fleste steder kan du leje et rum uden binding og med en kort opsigelsesfrist. På den måde betaler du kun for den tid, du faktisk bruger rummet. Det er en smart løsning, der gør, at du sparer en del penge. Samtidig betyder det også, at du kan leje et opbevaringsrum, når behovet opstår. Du skal derfor ikke vente længere, men kan leje et rum hurtigt. Rummene fås desuden i flere forskellige størrelser for at imødekomme dine ønsker. Det betyder, at du kan leje et rum, der dækker lige præcis dine behov i en bestemt situation. Du behøver derfor hverken at betale for ekstra plads, du ikke bruger, men du skal heller ikke presse dine ejendele ind i et alt for lille rum.

Find et depotrum nær dig

De mange muligheder for at finde et rum til at opbevare dine ejendele giver dig stor fleksibilitet og selvbestemmelse. Det er nemlig dig selv, der afgør, hvad du har brug for. For at gøre det hele endnu lettere, tilbyder flere af Danmarks byer opbevaringsmuligheder. Her kan blandt andet nævnes de jyske byer:

 • Aalborg
 • Aarhus
 • Hjørring
 • Kolding
 • Esbjerg

Også i Odense er der mulighed for at leje diverse opbevaringsrum. Du skal derfor ikke køre langt, når du skal ud med dine ejendele, eller når du skal hente dem igen. På den måde bliver depotrummet en slags forlængelse af dit hjem. De fleste steder tilbyder samtidig også lange åbningstider eller er åbne døgnet rundt. Herved kan du tilgå dine ejendele så tit, du vil fra morgen til aften. Det betyder, at det også er hurtigt at hente en ting i rummet, som du pludselig står og mangler derhjemme.

Skriv et svar