Spring til indhold

Hvad er det bedste sted til dækopbevaring

  • af

Når det kommer til opbevaring af dæk, er det bedste sted der, hvor du har det bedste indeklima. Men da du næppe har tænkt dig at benytte din stue til hverken dine vinterdæk eller sommerdæk, vil vi her hjælpe dig til, hvad du ellers kan gøre med dækopbevaring.

Du skal finde et rum, som overholder følgende punkter:

  • Ingen direkte sollys da det ødelægger dine dæk.
  • Ingen gennemtræk da det skaber et klamt rum, som er dårligt for dine dæk.
  • Godt indeklima. Hvis du har et rum med ventilation, er det især godt.
  • Et mørkt og rørt rum er et godt rum til dækopbevaring.
  • Plads til at dine dæk kan opbevares lodret.

Der er helt sikkert også andre punkter, som du kunne have styr på. Men hvis du har styr på disse punkter, bør du have et godt opbevaringsrum.

Vil du vide mere om hvad der sker i Herning, så klik her.

Overvej et eksterns opbevaringsrum

Mange vælger i dag et ekstern opbevaringsrum til dækopbevaring. Det skyldes, at du her får præcis det, som du skal bruge, uden at du betaler særlig mange penge for det.

Du kan endda finde et opbevaringsrum tæt på, hvor du bor, da der er opbevaringsrum i byer fra Hjørring, Aalborg, Aarhus, Kolding, Esbjerg til Odense. Så uanset om du leder efter et sted til sommerdæk eller vinterdæk, så har du mulighed for det.

Nærmest alle steder overholder de krav, som vi skrev om i starten af indlægget. Det er ikke alle, som har et opvarmet rum, men det er heller ikke et krav for dækopbevaring. Det vigtigste er mere, at det er køligt og det må som sådan godt være koldt. Det er mere vigtigt, at det ikke hele tiden skifter i temperatur. Så hvis du har et opbevaringsrum med en stabil temperatur, så er det helt fint.

Det gode ved disse rum er også, at de ikke koster særlig meget.

Hvad hvis jeg vil opbevare derhjemme?

Selvfølgelig har du mulighed for at gøre det. Det kommer dog helt an på, hvor du bor henne. Alle steder er ikke lige egnet til det og det er op til dig at afgøre.

Du skal passe på med at ville spare nogle penge hver måned, hvis det i sidste ende betyder, at du kommer til at skulle købe nye dæk. For dæk er langt dyrere, end hvad det koster at finde opbevaringsrum.

Så inden du vælger dækopbevaring derhjemme, skal du tænke over, om du har et rum, som overholder de punkter, som vi skrev om i starten. Hvis du har det, har du ingen problemer og du kan benytte det.

Det er sjældent, at du kan benytte din kælder eller loft, så vi ville gennemgå disse rum meget kritisk, hvis vi var dig. Det kan nogle gange være svært at afgøre, om et rum er et godt valg til dækopbevaring.

Hvis du ikke er sikker, vil vi anbefale dig, at du ikke opbevarer derhjemme, for det ender hurtigt med at blive en dyrere løsning for dig.

Kilder:

Og Dermed Basta
https://www.ogdermedbasta.dk/2016/02/32-gode-rad-til-opbevaring-af-dk.html

Skriv et svar