Spring til indhold

Guide: Sådan får du et minimalistisk hjem

  • af

Minimalisme har været populært i mange år og er det stadigvæk. Ja, på mange områder er det måske blevet endnu mere populært i dag, da vi lever i en tid, hvor vi alle sammen bliver nødt til at tænke på miljøet og her er det godt med en minimalistisk stil, hvor du har fokus på få møbler i dit hjem.

Hvis du ikke tidligere har haft en minimalistisk stil og gerne vil i gang med det, er den letteste måde, at du tager mange af dine møbler og sender dem til opmagasinering. Fordi der er tale om møbler, bør du vælge et self storage lagerrum til opbevaring, for ellers risikerer du, at alle dine møbler kommer til lufte. Det indgår du sådan et sted.

Det svære er måske, hvor du skal starte, når du skal i gang med en minimalistisk stil. Et godt sted er her:

  • Spisestuen, her er der ofte mange møbler, som fylder for meget.
  • Dagligstuen.
  • Kontoret.

Hvis du fokuserer på disse tre værelser, er du kommet langt, når det handler om minimalisme. Vi har ikke taget køkkenet med, da det kræver en større ændring, hvis du skal gøre noget ved det rum. Derfor skal du starte med de tre andre værelser.

Vil du have flere penge og bedre økonomi ting andre ting end fysike produkter, så skab et minimalistisk hjem.

Opmagasinering giver dig mulighed for skifte stil

En af de store fordele ved at gå fra en almindelig stil til minimalisme er, at du helt sikkert har for mange møbler. I stedet for at give dem væk eller sælge dem, kan du i stedet have dem til opmagasinering. På den måde kan du skifte frem og tilbage mellem to eller flre forskellige stilarter.

Du kan sagtens have sofaer, der fortæller hver deres historie, selvom de begge passer ind i en minimalistisk stil. Minimalisme handler selvfølgelig om andet end at have få møbler og andre genstande.

Tidligere var det hele meget sort og hvidt, men minimalismen har rykket sig lidt bort fra dette, så du i dag sagtens kan tilføje nogle stærke farver til.

Du kan nogle farver, som siger meget om dig som person. Hvis du f.eks. godt kan lide gul, kan du vælge en kraftig gul til noget kunst eller til en vase. Der må godt være nogle møbler eller genstande, som skiller sig markant ud fra den ellers sorte/hvide stil.

Minimalisme føles som renlighed

Hvis du skulle vise nogen, at du havde et rent og pænt hjem, så vil det netop være med den minimalistiske stil. Læg mærke til I reklamer hvor minimalistisk der er i mange af de hjem, som de viser. Der er ikke tale om dyr stil men mere om få møbler, fordi det viser omverden, at du har mere styr på dit liv.

Det siger sig selv, at det er lettere at gøre rent, når du har færre møbler i dit hjem og det er nok der, hvor den kommer fra.

Det er let at indføre en minimalistisk stil, hvis du gennemgår alle de møbler, som du har i hjemmet.

https://www.naturae.dk/

Skriv et svar